Mitt namn är Erik Olofsson. Jag är 27 år ung och älskar att utföra kreativa arbeten.

Sedan tidiga tonår har jag haft ett stort intresse för att uttrycka mig i olika kreativa projekt. Jag kommer tydligt ihåg den dagen jag fick en GoPro-kamera av mina föräldrar i present och jag blev så otroligt glad. Nu, cirka 13 år senare, jobbar jag aktivt med att utveckla mina kunskaper inom något jag tycker är fantastiskt roligt.


Mitt största intresse är tekniken, prylarna. Men jag mår som bäst när jag kan balansera det med att arbeta på min hälsa genom träning samt att få spendera kvalitetstid med min familj och mina husdjur varje dag. En dag med dessa tre huvudpelare tillsammans, det är en riktigt bra dag!


Jag har alltid sett mig själv som en tekniknörd och jag älskar produkter så som kameror och datorer. Däremot har jag tidigare varit på arbetsplatser där jag konstant och endast arbetat med tekniken, det kändes inte helt rätt. Det fick mig att inse att det blir så otroligt mycket roligare och utvecklande om man får göra det tillsammans med andra människor. De senaste åren har jag haft en bra balans på det och kunnat jobba inom teknikens värld tillsammans med massvis av olika individer.


Under olika perioder i mitt liv har jag rest mycket och jag har besökt många platser i världen där jag upplevt stunder som för alltid kommer vara ihågkomna. Av både allt resande och de år jag jobbat med människor så vill jag påstå att det har lärt mig otroligt mycket om mig själv, och inte minst om hur andra mår och reagerar på det jag säger och gör. Dessa erfarenheter anser jag vara en stor bas till den personlighet jag har idag.


Jag är därför otroligt tacksam för att jag tog beslutet att starta eget inom det jag älskar. Att fota, filma, bygga hemsidor och få göra det tillsammans med andra känns helt rätt.


Tveka inte att kontakta mig om du har en fråga eller önskar skapa något ihop.


Tack för du tog dig tiden att läsa lite om mig!